buckmans hill quarry

A planning application was sought to use Buckmans Hill Quarry as a depository for the wastes that could not be recovered for re-use by the adjacent recycling facility. The opportunity to restore the disused quarry’s amenity woodland and ecological interest was identified as a potential benefit. Following refusal of the scheme David Allen acted as expert witness at the public inquiry on landscape and visual issues, preparing a revised scheme and worked closely with the ecologist to develop improved habitats.

 

 

BACK TO COMMERCIAL & INDUSTRIAL DESIGN


  • BUCKMANS HILL QUARRY TITLE 1

    images/buckmans/buckmans_1.jpg

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ut urna. Mauris nulla. Donec nec mauris. Proin nulla dolor, bibendum et, dapibus in, euismod ut, feli

  • BUCKMANS HILL QUARRY TITLE 2

    images/buckmans/buckmans_2.jpg

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ut urna. Mauris nulla. Donec nec mauris. Proin nulla dolor, bibendum et, dapibus in, euismod ut, felis.

  • BUCKMANS HILL QUARRY TITLE 3

    images/buckmans/buckmans_3.jpg

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ut urna. Mauris nulla. Donec nec mauris. Proin nulla dolor, bibendum et, dapibus in, euismod ut, felis.

  • BUCKMANS HILL QUARRY TITLE 4

    images/buckmans/buckmans_4.jpg

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ut urna. Mauris nulla. Donec nec mauris. Proin nulla dolor, bibendum et, dapibus in, euismod ut, felis.

  • BUCKMANS HILL QUARRY TITLE 4

    images/buckmans/buckmans_5.jpg

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ut urna. Mauris nulla. Donec nec mauris. Proin nulla dolor, bibendum et, dapibus in, euismod ut, felis.